Transmite video live de pe telefonul tau Nokia cu Flixwagon

1.354 ori
<b>Transmite video live de pe telefonul tau Nokia cu Flixwagon</b>Aplicatia de streaming video live Flixwagon este acum disponibila intr-o noua versiune, ce include un client Nokia S60. Retineti faptul ca acest Flixwagon este deocamdata in faza beta, dar imbunatatirile fata de versiunile precedente sunt vizibile....

Aplicatia de streaming video live Flixwagon este acum disponibila intr-o noua versiune, ce include un client Nokia S60. Retineti faptul ca acest Flixwagon este deocamdata in faza beta, dar imbunatatirile fata de versiunile precedente sunt vizibile.

Flixwagon permite utilizatorilor Nokia S60 sa faca streaming video direct de pe telefoanele lor pe site-ul pus la dispozitie de catre acest serviciu. Prin intermediul site-ului, alti utilizatori pot viziona ceea ce transmiteti live, iar daca ei vor rata "showul" Flixwagon va pastra o copie arhivata pentru download sau vizonare ulterioara.

Noua versiune a aplicatiei permite uploadul automat pe YouTube sau Twitter si posibilitatea de a trimite emailuri de notificare publicului dumneavoastra. Odata cu aparitia telefoanelor dotate cu camere secundare si captura video drept functie standard era evident ca vom vedea tot mai multe servicii ca FlixWagon pe piata. Pe cand si o versiune a acestuia pentru iPhone (in cazul in care primeste o camera decenta) ?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×