Sony Ericsson Xperia Neo amânat până În iulie, Xperia Play și Arc disponibile În cantități limitate

2.139 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Neo amânat până În iulie, Xperia Play și Arc disponibile În cantități limitate</b>După problemele din Japonia cauzate de cutremurul și tsunami-ul din urmă cu o lună, ne așteptăm și la repercusiuni pe piața telecom și IT. Printre acestea se numără atât închiderea unor fabrici importante ale unor companii precum Toshiba, dar...

După problemele din Japonia cauzate de cutremurul și tsunami-ul din urmă cu o lună, ne așteptăm și la repercusiuni pe piața telecom și IT. Printre acestea se numără atât închiderea unor fabrici importante ale unor companii precum Toshiba, dar și întârzierea unor terminale. Este cazul lui Xperia Neo, care a fost amânat până în trimestrul 3.

Nici Sony Ericsson Xperia Play și Arc nu stau prea bine, în condițiile în care ele vor sosi în cantități limitate. Poate acesta este și motivul pentru care numeroși operatori britanici au amânat lansarea lui Play din data de 1 aprilie, fără a oferi motive prea clare. Problemele apar la capitolul distribuire, iar Sony Ericsson a promis că va oferi mai multe detalii despre aceste modele odată cu anunțarea rezultatelor sale financiare trimestriale pe 19 aprilie.

Atât Xperia Neo, cât și Play și Arc constituie modele noi cu Gingerbread la bord, camere și designuri impresionante. Play ar trebui să pună pe jar toți gamerii, deoarece include și o tastatură glisantă cu controale pentru gaming, dar iată că acum va mai trebui să așteptăm până ce produsul va sosi în toate magazinele.

Pe Xperia Neo îl așteptăm de abia în iulie, pentru o lansare internațională...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×