Nokia nu are organizat un eveniment pe 12 aprilie, ci doar activități online...

1.514 ori
<b>Nokia nu are organizat un eveniment pe 12 aprilie, ci doar activități online...</b>După ce suspectam un nou duel de evenimente Nokia și HTC în ziua de 12 aprilie 2011, ei bine iată că finlandezii nu plănuiesc să lanseze sau anunțe nimic de fapt. Vestea vine de la Moconews, care citează un purtător de cuvânt Nokia, ce afirmă...

După ce suspectam un nou duel de evenimente Nokia și HTC în ziua de 12 aprilie 2011, ei bine iată că finlandezii nu plănuiesc să lanseze sau anunțe nimic de fapt. Vestea vine de la Moconews, care citează un purtător de cuvânt Nokia, ce afirmă că toate întrunirile de săptămâna viitoare sunt activități online.

Tot ce s-a scris în presă despre evenimentul din 12 aprilie a fost de fapt o exagerare a unei campanii de teasing și de fapt experții Nokia se vor întâlni cu câțiva analiști marți. Se pare că presupusa "conferință" nu va exista fizic, ci va fi pur și simplu o publicare pe web a detaliilor despre viitoarele actualizări Symbian și a câtorva știri.

Detalii vom afla pe 12 aprilie, vizitând nokia.com/press la ora 10:00 (CET), dar șansele să vedem un nou terminal Symbian sau măcar screenshoturi din interfața upgradată a OS-ului sunt minuscule... E mult spus că finlandezii vor avea un "eveniment", de vreme ce acesta nu se va petrece fizic, ci doar pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×