Sony NW-E0, noul Walkman

1.402 ori
<b>Sony NW-E0, noul Walkman</b>Dupa intoarcerea sa in trecut cu modelele din seria A Walkman, Sony va incanta publicul britanic cu seria NW-E01 Walkman. Designul gadgetului aminteste de cel al unui iPod Shuffle, nefiind totusi mai mare decat un drive USB. Incorporand 2GB de memorie...

Dupa intoarcerea sa in trecut cu modelele din seria A Walkman, Sony va incanta publicul britanic cu seria NW-E01 Walkman.

Designul gadgetului aminteste de cel al unui iPod Shuffle, nefiind totusi mai mare decat un drive USB. Incorporand 2GB de memorie flash, NW-E01 reprezinta o concurenta serioasa pentru playerul celebru de la Apple. Display-ul OLED va suporta 3 randuri de text, iar produsul final va include si radio FM si diverse pluginuri pentru o mai buna calitate a sunetului.

Exista si un defect in cazul lui NW-E01, deoarecere utilizatorii sai pot asculta doar melodii in format MP3 sau ATRAC. Terminalul se va conecta prin intermediul optiunii Direct USB la PC, de unde veti putea alege muzica si videoclipurile preferate.  Speram ca 28 de ore de playback sa va fie suficiente pentru acest model de ultima generatie, in conditiile in care el incorporeaza o baterie de tip Lithium Ion.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×