TVR in direct pe telefonul tau mobil

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 6.043 ori
<b>TVR in direct pe telefonul tau mobil</b>TVR se va adresa publicului tanar, intrand pe piata terminalelor mobile cu un serviciu ce ii va permite sa transmita emisiuni in direct pe telefoanele mobile. Abordand acest tip de new-media Televiziunea Romana va oferi si productii bonus, cum ar fi...

TVR se va adresa publicului tanar, intrand pe piata terminalelor mobile cu un serviciu ce ii va permite sa transmita emisiuni in direct pe telefoanele mobile.

Abordand acest tip de new-media Televiziunea Romana va oferi si productii bonus, cum ar fi clipuri ale productiilor de succes marca TVR. Desi nu se asteapta la venituri foarte mari, reprezentatii TVR au realizat ca domeniul televiziunii mobile este in crestere, iar publicul potential va fi asigurat in viitor.

Initial se va oferi videostreaming pentru postul TVR International, gratis! Publicul va plati doar traficul, un tarif similar abonamentului la providerii de Internet. Acest serviciu va fi accesibil cu ajutorul WAP (Wireless Application Protocol) si nu va fi nevoie sa folositi un PC sau o conexiune la internet.

Vizionati sau descarcati continuturi de genul celor mentionate mai sus la adresa:  http://wap.tvr.ro/

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×