3G Chocolate loveste Asia ca gripa aviara

5.067 ori
<b>3G Chocolate loveste Asia ca gripa aviara</b>In ciuda faptul ca este un telefon mediocru din punct de vedere al performantelor, telefonul LG Chocolate s-a vandut in aproximativ 4 milioane de unitati in lumea intreaga. Acesta este motivul pentru care, LG lanseaza o versiune 3G a modelului Chocolate...

In ciuda faptul ca este un telefon mediocru din punct de vedere al performantelor, telefonul LG Chocolate s-a vandut in aproximativ 4 milioane de unitati in lumea intreaga. Acesta este motivul pentru care, LG lanseaza o versiune 3G a modelului Chocolate pentru pietele din Asia, cu conectivitate wireless-broadband.

Modelul 3G Chocolate are o camera de 2 megapixeli, o camera secundara VGA pentru videoconferinte, UMTS, Bluetooth 1.2 si un slot pentru microSD. Nu s-au schimbat multe, dar este de ajuns ca iubitorii de Chocolate sa fie topiti dupa el.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×