Sony pregătește un nou Xperia; Postează o numărătoare inversă pe Facebook!

1.102 ori
<b>Sony pregătește un nou Xperia; Postează o numărătoare inversă pe Facebook!</b>Sony a avut o primă jumătate a anului 2012 foarte ocupată, lansând foarte multe modele de telefoane din seria Xperia, de la Xperia S și Ion la Xperia U și P, urmate de Xperia Sola, GX și SX și recent și acro S. și lista nu se oprește aici! Acum...

Sony a avut o primă jumătate a anului 2012 foarte ocupată, lansând foarte multe modele de telefoane din seria Xperia, de la Xperia S și Ion la Xperia U și P, urmate de Xperia Sola, GX și SX și recent și acro S. și lista nu se oprește aici! Acum Sony a postat un teaser pe pagina sa de Facebook, cu o numărătoare inversă ce pare a indică data de 21 iunie.

în prealabil Sony anunțase că va prezenta ceva deosebit pe 22 iunie, dar acum data s-a schimbat. Interesant e că dacă un utilizator intra pe pagina Facebook Sony și dă click pe butonul Fast Forward i se promite că "va aduce lansarea noului Xperia mai aproape". Ar fi chiar interesant ca odată atins un număr mare de fani care apasă pe buton, să fie prezentat telefonul. în fine, nu se știe nimic despre acest nou smartphone, dar ar fi cam două teorii posibile aici: Xperia Hayabusa sau un nou Xperia Play.

Despre telefonul Sony cu numele de cod Hayabusa se vorbește de mult timp și el este așteptat drept un vârf de gama deosebit de restul modelelor de până acum, poate chiar un quad core. în privința unui presupus Xperia Play 2, Sony trebuie să își spele păcatele, după ce a dezamăgit gamerii și a anunțat că nu va oferi o actualizare la Android 4.0 pe Xperia Play. Există și posibilitatea ca noul model să fie un music phone sau cameraphone high end, dar mai multe despre asta de abia pe 21 iunie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×