Sony prezintă oficial PSP2 aka NGP, consolă portabilă cu procesor quad-core!

2.583 ori
<b>Sony prezintă oficial PSP2 aka NGP, consolă portabilă cu procesor quad-core!</b>După o așteptare de ani buni și zeci de concepte și designuri, iată în sfârșit mult-așteptatul PSP2 zis și NGP. Sony a prezentat noua sa generație de consolă portabilă în cadrul unui eveniment special organizat la Tokyo. Iată cum arată...

După o așteptare de ani buni și zeci de concepte și designuri, iată în sfârșit mult-așteptatul PSP2 zis și NGP. Sony a prezentat noua sa generație de consolă portabilă în cadrul unui eveniment special organizat la Tokyo. Iată cum arată gadgetul, considerat de producătorul sau la fel de puternic precum PlayStation 3:

Ei bine, se pare că această consolă are capacitatea grafică similară cu a unui PS3, ceea ce ar fi realizabil, având în vedere că și Samsung Galaxy S avea o treime din puterea de procesare grafică a unui PlayStation 3. Iată specificațiile lui PSP2:

  • Display: OLED touchscreen, 5 inch, 960 x 544 pixeli
  • Conectivitate: 3G, WiFi, GPS
  • Camera: frontală, spate
  • Control: dual analog stick, SIXAXIS, touchpad (în partea din spate)
  • CPU: quad-core ARM Cortex-A9
     

Sony prezintă oficial PSP2 aka NGP, consolă portabilă cu procesor quad-core!

Formatul acestei console este unul "super oval" conform Sony, iar zona touch din spate va fi folosită pentru a împinge obiectele în jocuri. Producătorul asiatic a anunțat că această consolă va sosi în magazine până la finalul anului, fără a menționa vreun preț. Acest PSP2 începe să sune chiar mai bine decât PSP Phone aka XPERIA Play, deci alegerea între cele două va fi grea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×