Sony prezintă oficial PSP2 aka NGP, consolă portabilă cu procesor quad-core!

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.571 ori
<b>Sony prezintă oficial PSP2 aka NGP, consolă portabilă cu procesor quad-core!</b>După o așteptare de ani buni și zeci de concepte și designuri, iată în sfârșit mult-așteptatul PSP2 zis și NGP. Sony a prezentat noua sa generație de consolă portabilă în cadrul unui eveniment special organizat la Tokyo. Iată cum arată...

După o așteptare de ani buni și zeci de concepte și designuri, iată în sfârșit mult-așteptatul PSP2 zis și NGP. Sony a prezentat noua sa generație de consolă portabilă în cadrul unui eveniment special organizat la Tokyo. Iată cum arată gadgetul, considerat de producătorul sau la fel de puternic precum PlayStation 3:

Ei bine, se pare că această consolă are capacitatea grafică similară cu a unui PS3, ceea ce ar fi realizabil, având în vedere că și Samsung Galaxy S avea o treime din puterea de procesare grafică a unui PlayStation 3. Iată specificațiile lui PSP2:

  • Display: OLED touchscreen, 5 inch, 960 x 544 pixeli
  • Conectivitate: 3G, WiFi, GPS
  • Camera: frontală, spate
  • Control: dual analog stick, SIXAXIS, touchpad (în partea din spate)
  • CPU: quad-core ARM Cortex-A9
     

Sony prezintă oficial PSP2 aka NGP, consolă portabilă cu procesor quad-core!

Formatul acestei console este unul "super oval" conform Sony, iar zona touch din spate va fi folosită pentru a împinge obiectele în jocuri. Producătorul asiatic a anunțat că această consolă va sosi în magazine până la finalul anului, fără a menționa vreun preț. Acest PSP2 începe să sune chiar mai bine decât PSP Phone aka XPERIA Play, deci alegerea între cele două va fi grea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×