2 milioane de unități Windows Phone 7 vândute... sub formă de licențe Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.189 ori
<b>2 milioane de unități Windows Phone 7 vândute... sub formă de licențe Microsoft</b>Am fi fost surprinși plăcut să aflăm că Microsoft a vândut 2 milioane de telefoane Windows Phone, dar acest număr se referă doar la licențele vândute de gigantul din Redmond producătorilor de telefoane. Rămâne de văzut câte unități au...

Am fi fost surprinși plăcut să aflăm că Microsoft a vândut 2 milioane de telefoane Windows Phone, dar acest număr se referă doar la licențele vândute de gigantul din Redmond producătorilor de telefoane. Rămâne de văzut câte unități au vândut companiile care s-au ocupat de producția de handseturi, dar deocamdată nu avem cifre oficiale.

Rețineți faptul că aceste 2 milioane de unități software au fost vândute în ultimul trimestru, conform Reuters. Printre companiile care au cumpărat licențe WP7 se numără branduri importante precum LG, Samsung sau HTC, iar la ora actuală există 6500 de aplicații pentru această platformă, disponibile în Marketplace.

în acest moment, Microsoft e cu mult în spatele rivalilor săi, Apple vânzând 16.2 milioane de unități iPhone în ultimul trimestru, RIM 14.2 milioane unități BlackBerry, asta în vreme ce Google activează 300.000 de telefoane Android pe zi. Cu o evoluție constantă a numărului de aplicații și prima actualizare a lui Windows Phone 7, lucrurile vor sta mult mai bine pentru Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×