Sony prezinta patentul pentru PlayStation Phone

1.031 ori
<b>Sony prezinta patentul pentru PlayStation Phone</b>In ultimele luni au existat discutii asupra unui telefon branduit PlayStation, lansat de celebrul producator Sony Ericsson. Iata ca acum intregul proiect a capatat o forma palpabila. Producatorul japonezo-suedez planuieste o lansare a terminalului in...

In ultimele luni au existat discutii asupra unui telefon branduit PlayStation, lansat de celebrul producator Sony Ericsson. Iata ca acum intregul proiect a capatat o forma palpabila.

Producatorul japonezo-suedez planuieste o lansare a terminalului in primul sfert fiscal al anului 2008, acest misterios PS Phone va fi un hibrid intre un handset standard si o platforma de gaming. Telefonul va include, pe langa brandingul PlayStation si o serie de functii specifice terminalelor cu pronuntate functii muzicale din seria Walkman sau cele ale faimoaselor "camera phone" din seria Cybershot. In mod surprinzator noul gadget va include senzori de miscare, un trend al companiei Sony, dupa folosirea tehnologiei in cadrul joystickurilor SIXAXIS de la consola PlayStation 3.

Pe langa aceste detalii, Sony a pus la dispozitie oficial un patent al acestui PS Phone, care prezinta un terminal similar cu tentativele de "gaming phone" ale celor de la Samsung. Va putea Sony Ericsson sa fructifice cu succes un brand de renume ca "PlayStation" chiar mai bine decat faimosul producator de console, Sony? Ultimele informatii indica o astfel de performanta, dar va trebui sa asteptam o declaratie oficiala pentru ca PS Phone sa fie in sfarsit confirmat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×