Sony prezinta patentul pentru PlayStation Phone

Autor:  | Publicat în:  Sony 988 ori
<b>Sony prezinta patentul pentru PlayStation Phone</b>In ultimele luni au existat discutii asupra unui telefon branduit PlayStation, lansat de celebrul producator Sony Ericsson. Iata ca acum intregul proiect a capatat o forma palpabila. Producatorul japonezo-suedez planuieste o lansare a terminalului in...

In ultimele luni au existat discutii asupra unui telefon branduit PlayStation, lansat de celebrul producator Sony Ericsson. Iata ca acum intregul proiect a capatat o forma palpabila.

Producatorul japonezo-suedez planuieste o lansare a terminalului in primul sfert fiscal al anului 2008, acest misterios PS Phone va fi un hibrid intre un handset standard si o platforma de gaming. Telefonul va include, pe langa brandingul PlayStation si o serie de functii specifice terminalelor cu pronuntate functii muzicale din seria Walkman sau cele ale faimoaselor "camera phone" din seria Cybershot. In mod surprinzator noul gadget va include senzori de miscare, un trend al companiei Sony, dupa folosirea tehnologiei in cadrul joystickurilor SIXAXIS de la consola PlayStation 3.

Pe langa aceste detalii, Sony a pus la dispozitie oficial un patent al acestui PS Phone, care prezinta un terminal similar cu tentativele de "gaming phone" ale celor de la Samsung. Va putea Sony Ericsson sa fructifice cu succes un brand de renume ca "PlayStation" chiar mai bine decat faimosul producator de console, Sony? Ultimele informatii indica o astfel de performanta, dar va trebui sa asteptam o declaratie oficiala pentru ca PS Phone sa fie in sfarsit confirmat.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×