Urbee, calendar mobil gratuit al evenimentelor culturale

Autor:  | Publicat în:  Software 1.169 ori
<b>Urbee, calendar mobil gratuit al evenimentelor culturale</b>Urbee este o aplicatie web, disponibila gratuit si destul de populara in Capitala, unde este folosita de catre 10.000 de persoane. Urbee va va permite sa vizualizati lista completa de evenimente culturale pe telefonul mobil, reprezentand un calendar...

Urbee este o aplicatie web, disponibila gratuit si destul de populara in Capitala, unde este folosita de catre 10.000 de persoane. Urbee va va permite sa vizualizati lista completa de evenimente culturale pe telefonul mobil, reprezentand un calendar modern si usor de utilizat.

Acest serviciu listeaza deocamdata doar evenimentele din Bucuresti, fiind disponibil de mai bine de un an. Evident, softul este divizat in categorii precum filme, piese de teatru, concerte, etc, potrivindu-se gusturilor publicului si urmand un format asemanator cu cel al revistelor B-24-FUN sau 7Seri, dar in varianta mobila. Actualizarea listei de evenimente se face cu ajutorul site-ului Metropotam.ro, iar producatorii aplicatiei, Krogos Software au mentionat ca vor adauga feature-uri constra cost softului, popularizandu-l in viitor.

De asemenea developerii lui Urbee doresc o lansare la nivel mondial, inainte de a patrunde pe piata cu adevarat. In acest moment proiectul nu primeste finantare, dar compania producatoare intentioneaza sa participe la un concurs in Anglia, in cadrul caruia primele 5 echipe vor primi 50.000 de euro, fonduri de finantare. Krogos Software a obtinut un profit de aproximativ 54.000 de euro in 2006, avand o cifra de afaceri de 100.000 de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×