Serviciu broadband de televiziune de la Orange

1.158 ori
<b>Serviciu broadband de televiziune de la Orange</b>Orange a anuntat lansarea serviciului de televiziune propriu pana la sfarsitul lui 2007. Reprezentantul Orange, Tim Pearson, a dezvaluit, in cadrul unui show IBC la Amsterdam, ca serviciul va cuprinde o serie de filme si spectacole TV creata la cererea...

Orange a anuntat lansarea serviciului de televiziune propriu pana la sfarsitul lui 2007.

Reprezentantul Orange, Tim Pearson, a dezvaluit, in cadrul unui show IBC la Amsterdam, ca serviciul va cuprinde o serie de filme si spectacole TV creata la cererea cumparatorului. Se pare ca Disney/ABC (producatorul celebrului serial de televiziune "Lost") deja s-a inscris pe lista furnizorilor. Oferta va include programe de televiziune de ultima ora, desi operatorul de telefonie mobila nu a putut confirma canalele TV care vor putea fi vizionate.

Specificatiile tehnice vor fi prezentate de trei personaje de desene animate create de Red Bee Media. Acestea vor aparea si in ghidul initial produs tot de Red Bee. Pearson, director al serviciului de televiziune digitala din cadrul Orange, a precizat: "Noua oferta va permite clientilor sa obtina mai mult de la retelele de televiziune facandu-i sa aiba control asupra emisiunilor vizionate si putand sa se uite la ce vor, cand vor si cat timp vor. Personajele-prezentator sunt amuzante, placute si provocatoare si vor ghida clientul printr-un vartej de filme, meciuri si spectacole doar din fotoliul preferat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×