Sony se restructurează și mută sediul central În Tokyo

Autor:  | Publicat în:  Sony 833 ori
<b>Sony se restructurează și mută sediul central În Tokyo</b>Sony a cumpărat participația Ericsson și telefoanele sunt vândute direct sub brandul companiei japoneze. Acum au trecut și la o restructurare mai profundă ce include mutarea sediului central din Lund - Suedia în Tokyo - Japonia. &nbsp; Mi se pare...

Sony a cumpărat participația Ericsson și telefoanele sunt vândute direct sub brandul companiei japoneze. Acum au trecut și la o restructurare mai profundă ce include mutarea sediului central din Lund - Suedia în Tokyo - Japonia.

Mi se pare logică această mutare, din moment ce inima Sony ca să spun într-un termen mai plastic, se află în Japonia. 1000 de persoane vor rămâne fără loc de muncă odată cu această mutare a gigantului asiatic. Adevărul că ei merg pe pierdere la telefoane mobile, smartphone-urile Xperia cu Android nu au priză la public cu adevărat, nu au niciun hit de vânzări pe care să-l scoată în față prin comunicatele de presă.

Sony ar trebui să aducă un vârf de gamă veritabil pe care să-l promoveze și nu să facă la fel ca HTC în 2010 - 2011, multe telefoane lansate pe bandă rulantă, o canibalizare între produsele vândute sub același brand. Uitați-vă spre exemplu la Xperia S și Xperia SL cu o singură diferență între ele - procesor dual-core la 1.7 GHz față de 1.5 GHz.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×