Sony Xperia Z5 Premium oferă o conectivitate bună, stă bine și în cazul "Speedtest"

Autor:  | Publicat în:  Sony 409 ori
<b>Sony Xperia Z5 Premium oferă o conectivitate bună, stă bine și în cazul "Speedtest"</b>Sony Xperia Z5 Premium oferă o conectivitate bună, stă bine și în cazul "Speedtest"

Acesta este un model dual SIM, cu slot-uri nano SIM, suport LTE Categoria 6, GPS, Bluetooth 4.1 şi DLNA, dar şi MHL 3.0 şi NFC. Primim WiFi MIMO şi avem parte de apeluri cu volum ridicat, sunet clar şi semnal bun. La testul de viteză WiFi, am atins 26 Mbps la download şi 27 Mbps la upload. În "bună" tradiţie Sony slot-urile sunt greu accesat, dacă nu ai unghii lungi sau un instrument ca un cârlig să le scoţi afară.

Sony Xperia Z5 Premium, speedtest


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×