Compania chineză LeEco își stabilește sediul central din SUA în Silicon Valley

1.053 ori
<b>Compania chineză LeEco își stabilește sediul central din SUA în Silicon Valley</b>La doar o săptămână de la debutul terminalelor LeEco LE 2, LE 2 Pro și LE Max 2, iată că producătorul chinez nu stă degeaba și face o nouă mutare. Mai precis, aflăm despre stabilirea unui sediu central al companiei în SUA, chiar în Silicon Valley alături

Cu doar o săptămână în urmă, compania chineză LeEco anunța lansarea unor produse cu adevărat interesante, vorbind în mod specific despre trio-ul de telefoane Le 2, Le 2 Pro, și nu în ultimul rând Le Max 2. Aceste produse nu au fost singurele prezentate în cadrul evenimentului, surpriza fiind reprezentată de către un automobil concept numit LeSEE.

Ei bine, compania nu se oprește aici și astăzi aflăm despre următoarea mutare LeEco, și anume stabilirea unui sediu central în SUA, acesta fiind amplasat chiar în Silicon Valley în vecinătatea unor companii ca Facebook, HP, Google și Nvidia. Această veste face cu siguranță referire la faptul că smartphone-urile LeEco vor fi comercializate în curând și pe piața americană.

Aflăm că acest sediu are o suprafață totală de 800.000 metri pătrați, și faptul că la ora actuală este gazda a unui număr de aproximativ 250 de angajați, cifră ce va crește până la sfârșitul anului la 800. Intrarea pe piața din SUA reprezintă o oportunitate de afirmare pentru LeEco, companie ce activează în acest moment pe diferite domenii, de la rețele de socializare prin intermediul clipurilor video, și până la smartphone-uri, iar mai nou automobile.

LeEco devine astfel un producător a cărui evoluție merită a fi urmărită, companie ce cu siguranță ne pregătește device-uri spectaculoase în următorii ani. Vă amintim că pe masa noastră de teste se află la ora actuală modelul LeTV 1S, telefon primit de la QuickMobile și a cărui recenzie se apropie de finalizare. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×