Precomandă smartphone-ul Sony Xperia 1 de la Orange până pe 7 iunie și primești cadou un televizor Bravia!

2.894 ori
<b>Precomandă smartphone-ul Sony Xperia 1 de la Orange până pe 7 iunie și primești cadou un televizor Bravia!</b>Lansarea pe plan local al lui Sony Xperia 1 se apropie cu pași repezi și după ce săptămâna trecută descopeream primele prețuri din România pentru acest device, astăzi aflăm că ajunge și la operatori. Orange România este

UPDATE 28-05-2019: Revenim cu un update pentru a vă informa că televizorul oferit de către Orange cadou la precomanda lui Xperia 1 este un model Bravia KDL-32WE615B cu diagonală de 80 cm, rezoluție HD și acustică de 10W. În momentul redactării articolului operatorul nu dezvăluia acest detaliu, singura sursă de informare fiind imaginea din pagina principală cu televizorul. 

ARTICOL INIȚIAL 27-05-2019:

Lansarea pe plan local al lui Sony Xperia 1 se apropie cu pași repezi și după ce săptămâna trecută descopeream primele prețuri din România pentru acest device, astăzi aflăm că ajunge și la operatori. Orange România este printre primii care listează acest produs în regim de precomandă și dacă alți retaileri oferă căști cadou la achiziție, iată că operatorul portocaliu trece la un nou nivel și dă cadou un televizor!

Xperia 1

Ei bine da, cei care plasează o precomandă pentru Sony Xperia 1 pe site-ul orange.ro până la data de 7 iunie vor primi cadou un televizor Sony Bravia. Nu se știe exact care este modelul oferit cadou, dar la prima vedere pe seama imaginii dezvăluite pare a fi un Sony 49WE660 cu diagonală de 123 cm și rezoluție Full HD.

Doar precomenzile realizate online vor fi însoțite de către acest televizor și așteptăm mai multe detalii despre ofertă pentru a afla exact modelul de TV pe care cumpărătorii îl vor primi, moment în care revenim cu un update. Telefonul costă 589 euro împreună cu abonament Orange Me 30 sau 895 euro dacă preferați achiziția la liber.

Puteți realiza o precomandă de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×