Prezentare huse Huawei Mate 20 Pro de la Mobiledirect.ro: accesorii Cubz Series, Huawei Wallet Cover (Video)

886 ori
<b>Prezentare huse Huawei Mate 20 Pro de la Mobiledirect.ro: accesorii Cubz Series, Huawei Wallet Cover (Video)</b>Continuăm cu prezentarea de huse pentru smartphone-urile momentului, astăzi fiind rândul lui Huawei Mate 20 Pro să aibă prezentate o serie de accesorii interesante găsite în oferta magazinului Mobiledirect.ro la sume foarte atractive

După ce v-am prezentat huse pentru Sony Xperia XZ3, Huawei Mate 20 Lite şi pentru iPhone XS Max e cazul să vedem cum stăm cu accesoriile pentru flagshipul momentului, Huawei Mate 20 Pro. Cel mai bun telefon la capitolul foto la ora actuală, Huawei Mate 20 Pro are câteva huse interesante în oferta Mobiledirect.ro şi ne-am oprit asupra a 5 modele de gen, pe care le analizăm şi prezentăm mai jos.

1. Husă CUBZ Series Carbon Black/Grey

Husă CUBZ Series Carbon Black/Grey

Cubz este unul dintre cele mai populare branduri de huse şi accesorii şi ca atare au realizat şi huse pentru Huawei Mate 20 Pro. Accesoriul de faţă costă 28 de lei şi vine pe negru sau gri (avem ambele versiuni). Este o husă subţire, cu textură ce imită fibră de carbon şi are toate decupajele aferente, pentru cameră şi porturi. Îmi place că lasă şi puţin loc în jurul camerei pentru a vedea superba nuanţă Twilight.

Husa aceasta este realizată din gel moale, este comodă şi aderentă şi apără telefonul de zgârieturi şi şocuri. Amortizează impactul şi nu îi tăie din curbura ecranului, păstrând imersivitatea la vizionarea video. Apropo Mobiledirect.ro are şi pe roşu aceasta husă, o nuanţă uşor spre roz.

2. Husă originală Huawei Wallet Cover Black/Deep Blue

Husă originală Huawei Wallet Cover Black/Deep Blue

Aici avem un accesoriu original marca Huawei, un Wallet Cover pe negru sau albastru închis, virând spre gri. Costă 77.94 lei la Mobiledirect.ro şi este un produs care apără şi ecranul de această dată de zgârieturi. Este fabricat din piele ecologică, are garanţie pe 1 an şi fante/buzunare speciale pentru carduri şi bani. Îmi plac cum arată cusăturile de pe margine, amintind de pielea reală.

Primim şi decupaj pentru cameră, earpiece, slot SIM şi avem şi posibilitate de a folosi husa ca suport pentru vizionare video, aşa cum vedeţi în clipul nostru de prezentare. O achiziţie excelentă aş spune.

3. Husă originală Huawei Silicone Car Case Albastră

Husă originală Huawei Silicone Car Case Albastră

Încheiem balul cu încă un produs original marca Huawei, o husă din silicon care are o textură foarte plăcută, undeva între velur şi cauciuc. Costă 68.44 lei şi are decupaj generos jos pentru microfoane, port, slot SIM, în spate pentru cameră şi nu afectează în vreun fel apăsarea butoanelor. Lasă curbura ecranului neatinsă şi are aderență excelentă. Nu creşte grosimea flagshipului şi nici nu e foarte grea. Vine cu un an de garanţie.

Huse pentru Huawei Mate 20 Pro, prezentare video

Vă reamintesc că Mobiledirect.ro livreză gratuit produsele pentru care cheltuiţi peste 49 lei şi taxează cu 9.99 lei comenzile sub 49 de lei. Livrarea se face prin curier rapid în toată ţara.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×