Sony Xperia C5 Ultra are manualul publicat pe web, vine cu un ecran edge to edge

1.125 ori
<b>Sony Xperia C5 Ultra are manualul publicat pe web, vine cu un ecran edge to edge</b>Sony Xperia C5 Ultra pare a fi cel mai nou selfie phone de la Sony, iar terminalul tocmai a avut parte de o scăpare de zile mari astăzi. El a avut manualul publicat pe web de către o sursă din Asia, ocazie cu care &icirc;i vedem ecranul edge to edge....

Sony Xperia C5 Ultra pare a fi cel mai nou selfie phone de la Sony, iar terminalul tocmai a avut parte de o scăpare de zile mari astăzi. El a avut manualul publicat pe web de către o sursă din Asia, ocazie cu care îi vedem ecranul edge to edge.

Terminalul era cunoscut şi sub numele de cod Lavender, dar şi E5506 şi E5553. El rulează Android 5.0.X Lollipop şi vine cu un procesor octa core 64 bit MediaTek MT6572, dar şi un ecran Full HD de 5.5 inch, ce pare a avea margini foarte înguste, conform acestor imagini. Acesta ar fi primul telefon Sony din 2015 ce adopta un design edge to edge şi poate un indiciu cu privire la  designul lui Xperia Z5.

Handsetul este un model single SIM, cu un slot nano SIM şi oferă suport pentru LTE de categorie a patra, cu viteză maximă de download de 150 Mbps. Terminalul aduce şi o cameră de 13 MP în spate şi una frontală cu aceeaşi rezoluţie, iar la camera frontală remarcăm şi prezenţa unui blitz lângă. La bord se mai află şi 2 GB RAM şi 16 GB stocare, iar lansarea acestui model se apropie, conform sursei scăpării.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×