Sony Xperia C6 Ultra ni se prezintă în imagini 3D; telefonul ar putea ajunge sub o altă denumire pe piață

1.177 ori
<b>Sony Xperia C6 Ultra ni se prezintă în imagini 3D; telefonul ar putea ajunge sub o altă denumire pe piață</b>Un alt smartphone pregătit de către Sony la ora actuală, este și modelul Xperia C6 Ultra - telefon care potrivit unui zvon urmează a sosi pe piață sub o altă denumire, în ton cu noua serie Xperia X. Totodată, vedem astăzi și o serie de imagini 3D cu noul

un alt smartphone pregătit la ora actuală de către Sony, este și modelul Xperia C6 Ultra, un phablet cu display generos de 6 inch ce ar putea fi dezvăluit în luna august. Astăzi, o informație sosită din China ne prezintă și posibilitatea ca noul telefon să ajungă sub o altă denumire pe piață - Sony optând pentru numele Xperia X Ultra, în ton cu noua serie Xperia X.

De asemenea, odată cu acest zvon primim și o serie de imagini 3D cu noul telefon, acestea fiind bazate pe o serie de schițe. Aflăm de aici faptul că telefonul va măsura 164.2 mm x 79.4 x 8.4 mm în grosime, dimensiuni similare cu cele întâlnite pe modelul Xperia C5 Ultra care debuta în vara anului trecut.

Imaginile 3D din acest articol ne prezintă un design destul de familiar dispozitivelor din gama Sony Xperia, semn că la acest capitol nu se vor schimba prea multe cu generația anterioară. Din câte aflam acum ceva timp prin intermediul testului benchmark GFXBench, acest nou phablet va opta pentru un chip MediaTek Helio P10 MT6755 și pentru 2 GB memorie RAM.

Alte dotări includ 16 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 21 megapixeli și un senzor selfie de 16megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×