Sony Xperia C6 Ultra apare în fotografii hands-on; phablet de 6 inch cu senzor selfie generos

1.172 ori
<b>Sony Xperia C6 Ultra apare în fotografii hands-on; phablet de 6 inch cu senzor selfie generos</b>Phablet-ul Sony Xperia C6 Ultra își face apariția într-o galerie cuprinzătoare de fotografii hands-on, terminal ce vine cu display Full HD de 6 inch, procesor octa-core MediaTek Helio P10 și cu un senzor selfie generos ce este însoțit de bliț LED

Cei de Sony continuă dezvoltarea de terminale mobile, cel mai recent handset pregătit de către companie fiind modelul numit Xperia C6 Ultra. Acesta tocmai ce și-a făcut apariția într-o galerie de fotografii hands-on, materiale ce ne prezintă un produs cu adevărat interesant din punct de vedere al design-ului.

Ei bine, telefonul de față ne oferă un display de 6 inch cel mai probabil cu rezoluție Full HD, un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului, cât și un senzor selfie generos însoțit de bliț LED. Teoretic, acesta ar trebui să fie succesorul lui C5 Ultra, telefon ce impresiona prin cele două camere foto de 13 megapixeli aduse la pachet.

Se vehiculează faptul că Sony Xperia C6 Ultra va opta pentru un procesor octa-core MediaTek Helio P10 și pentru o baterie de 3000 mAH. De asemenea, ne așteptăm ca telefonul să ofere 2 sau 3 GB memorie RAM, un slot microSD și de ce nu, chiar și încărcare rapidă. Posibil ca lansarea sa oficială să fie programată pentru luna august, perioadă în care anul trecut debuta și modelul C5 Ultra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×