Sony Xperia Ion, primul dual core de la Sony, cu camera de 12MP anunțat la CES 2012

2.795 ori
<b>Sony Xperia Ion, primul dual core de la Sony, cu camera de 12MP anunțat la CES 2012</b>Iată că a venit în sfârșit momentul anunțului oficial al primului telefon dual core de la Sony: Xperia Ion. Observați pentru prima oară și brandingul Sony Xperia în locul celui Sony Ericsson de până acum, semn ca tranziția către noul brand...

Iată că a venit în sfârșit momentul anunțului oficial al primului telefon dual core de la Sony: Xperia Ion. Observați pentru prima oară și brandingul Sony Xperia în locul celui Sony Ericsson de până acum, semn ca tranziția către noul brand se petrece cu succes. Anunțul lui Xperia Ion a venit astăzi în cadrul CES 2012, în Las Vegas prin intermediul operatorului american AT&T.

Xperia Ion reprezintă mai multe premiere, dacă sunteți curioși: primul telefon LTE de la Sony, primul telefon cu ecran 720p al companiei și primul model cu camera de 12 megapixeli (dacă nu socotim diverse modele lansate local, în Japonia). Sunt sigur că sunteți interesați în legătură cu dotările hardware pentru acest smartphone nou-venit. Ei bine iată-le:

  • Display: 4.6 inch, 720p HD,
  • CPU: dual core, 1.5 GHz, Qualcomm Snapdragon S3 MSM8260
  • GPU: Adreno 220
  • Memorie internă: 16 GB
  • Camera: 12 MP, Sony Exmor R, captura video 1080p, camera frontală cu captura 720p
  • Conectivitate: LTE, NFC, GPS, DLNA, HDMI

Pe Sony Xperia Ion avem parte și de certificare PlayStation, deci experiența de gaming e garantată, iar device-ul permite și o fotografiere foarte rapidă, permițând realizarea primei fotografii în doar 1.5 secunde. Din păcate, acest telefon va rula Android 2.3 Gingerbread la momentul lansării, dar va primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich sub formă de actualizare destul de rapid. Urmează peste câteva ore și un eveniment Sony, în care probabil vom afla și un preț și o dată de lansare pentru acest device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×