Motorola anunță Droid 4 și Droid RAZR Maxx

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.350 ori
<b>Motorola anunță Droid 4 și Droid RAZR Maxx</b>Era logica și Motorola să aducă o serie de telefoane noi în cadrul CES 2012 care se desfășoară pe teritoriul SUA, țara de origine a Motorola și mai ales că ambițiile sunt ridicate după achiziția de către Google. Au adus două telefoane care...

Era logic ca și Motorola să aducă o serie de telefoane noi În cadrul CES 2012 care se desfășoară pe teritoriul SUA, țara de origine a Motorola și mai ales că ambițiile sunt ridicate după achiziția de către Google. Au adus două telefoane care nu ies În evidență precum competiția din zona smartphone-urilor Android de top.

Â


Motorola Droid 4

Â

Este un telefon cu tastatură qwerty culisantă ale cărui detalii erau cunoscute de mult timp. Integrează un display de 4 inch cu rezoluție qHD de 540x960 pixeli și 16 milioane culori. Procesorul este dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, 4G sau conectivitate LTE. Rulează pe Android 2.3.5 Gingerbread. Camera foto este de 8 Megapixeli și permite filmarea la 1080p cu 30 fps. Este promis și un upgrade la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.


Motorola Droid RAZR Maxx

Â

În esență este un Droid RAZR cu o baterie ce permite o autonomie de-a dreptul impresionantă de 21 ore În convorbiri. Grosimea sa este de 8.9 mm. Memoria inclusă este de 32 GB. Ecranul este de qHD de 4.3 inch, procesor dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×