Sony Xperia J1 Compact anunțat oficial pe piața japoneză; terminal cu display HD de 4.3 inch și dotări high-end

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.042 ori
<b>Sony Xperia J1 Compact anunțat oficial pe piața japoneză; terminal cu display HD de 4.3 inch și dotări high-end</b>Astăzi cei de la Sony au avut un anunț important de făcut pentru piața japoneză, compania dezvăluind smartphone-ul Xperia J1 Compact, terminal ce poate fi confundat ușor din cauza denumirii sale cu Samsung J1. Trec&acirc;nd peste acest aspect,...

Astăzi cei de la Sony au avut un anunț important de făcut pentru piața japoneză, compania dezvăluind smartphone-ul Xperia J1 Compact, terminal ce poate fi confundat ușor din cauza denumirii sale cu Samsung J1. Trecând peste acest aspect, modelul J1 Compact este un device 4G LTE cu dotări de top și carcasă foarte compactă.

Aflăm că Xperia J1 Compact sosește cu display HD LCD de 4.3 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974) de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD și o baterie de 2.300 mAh.

La interior vom mai primi o cameră foto principală de 20.7 megapixeli, un senzor frontal de 2.2 megapixeli, conectivitate Bluetooth 4.0, LTE, NFC și WiFi 802.11 a/b/g/n/ac. Telefonul dispune de certificare IPX5/IPX8 pentru rezistență la apă și praf, și de sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Acest telefon măsoară 128 mm în lungime, 65 mm în lățime și 9.7 mm în grosime, iar greutatea sa este de 138 grame. Sony Xperia J1 Compact este așteptat să își facă apariția în oferta operatorului NTT DoCoMo începând din 20 aprilie, prețul său la liber fiind de aproximativ 490 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×