Carcasa lui Sony Xperia Z4 se afișează astăzi în imagini live; portul misterios este prezent și aici

816 ori
<b>Carcasa lui Sony Xperia Z4 se afișează astăzi în imagini live; portul misterios este prezent și aici</b>Acum c&acirc;teva zile prin intermediul celor de la @OnLeaks aveam ocazia să admirăm c&acirc;teva imagini randate cu viitorul flagship Sony, și anume modelul Xperia Z4. Spre deosebire de anii trecuți c&acirc;nd japonezii prezentau 2 terminale flagship...

Acum câteva zile prin intermediul celor de la @OnLeaks aveam ocazia să admirăm câteva imagini randate cu viitorul flagship Sony, și anume modelul Xperia Z4. Spre deosebire de anii trecuți când japonezii prezentau 2 terminale flagship pe an, se pare că acum ne vom mulțumi cu doar unul singur, și poate unul mai bun de această dată.

În completarea acelor imagini ajunse pe web zilele trecute, astăzi putem arunca o privire și asupra unor fotografii live ce prezintă o posibilă carcasă pentru Xperia Z4. Remarcăm faptul că toate butoanele de pe Xperia Z4 vor fi integrate în partea din dreapta a telefonului, loc în care se găsesc butoanele de volum, butonul power/unlock și unul dedicat camerei foto.

De asemenea, această husă prezintă și acea deschidere misterioasă în partea de jos a telefonului chiar lângă portul microUSB, detaliu văzut și în fotografiile cu telefonul. Ne-am putea aștepta ca Sony să anunțe acest smartphone cel mai probabil la începutul verii luând în considerare numeroasele scăpări ce ajung pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×