Sony Xperia M2 Aqua Își face apariția la FCC, un Xperia M2 rezistent la apă?

1.148 ori
<b>Sony Xperia M2 Aqua Își face apariția la FCC, un Xperia M2 rezistent la apă?</b>Cu câteva luni în urma Sony anunța handsetul Xperia M2, un smartphone midrange cu Android la bord și un display de 4.8 inch, dar și cu conectivitate LTE. Acum se pare că ne pregătim deja de un upgrade, dacă ne luăm după detaliile de mai jos. Un...

Cu câteva luni în urma Sony anunța handsetul Xperia M2, un smartphone midrange cu Android la bord și un display de 4.8 inch, dar și cu conectivitate LTE. Acum se pare că ne pregătim deja de un upgrade, dacă ne luăm după detaliile de mai jos. Un așa numit Xperia M2 Aqua ar fi apărut deja la FCC.

Printre modelele depistate în baza de date FCC se afla și PM-0770 și PM-0771. Ambele modele sunt versiuni ale lui Sony Xperia M2 Aqua, care nu a fost lansat sau anunțat încă. Dacă ne luăm după denumire acestui device, el ar trebui să fie rezistent la contactul cu apa, poate chiar mai mult decât cele mai celebre modele Xperia. Rețineți și că Xperia M2 nu avea această dotare, în versiunea originală.

Sony Xperia M2 Aqua

Ambele terminale vin cu suport WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 LE, ANT+ (pentru conectarea la fitness trackere), NFC și GPS. și radio FM se afla pe listă, iar unul dintre modele suportă LTE în benzile 1, 3, 5, 7, 8 și 20, în vreme ce PM-0771 doar în benzile 2, 4, 7 și 17. Nu avem specificații pentru noul venit, din păcate, dar bănuim că Xperia M2 Aqua va avea în mare aceleași dotări că Xperia M2. Nici dimensiunile nu vor fi diferite, dacă ne luăm după documentele oficiale.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×