LG G3 Prime deja disponibil la precomanda În Coreea, vine cu procesor Snapdragon 805, deghizat În alt model

985 ori
<b>LG G3 Prime deja disponibil la precomanda În Coreea, vine cu procesor Snapdragon 805, deghizat În alt model</b>LG G3 a ajuns în ultimele săptămâni în magazinele din toată lumea și deși ar fi prematur să vedem o lansare a lui LG G3 Prime acum, el ar fi deja disponibil la precomanda în Coreea de Sud. Aparent, noul model ar fi apărut într-o ofertă...

LG G3 a ajuns în ultimele săptămâni în magazinele din toată lumea și deși ar fi prematur să vedem o lansare a lui LG G3 Prime acum, el ar fi deja disponibil la precomanda în Coreea de Sud. Aparent, noul model ar fi apărut într-o ofertă locală, deghizat ca un LG G3 cu suport pentru LTE Categoria 6.

Presa din Coreea se așteptă la noutăți în preajma debutului cele mai rapide rețele LTE comerciale din țară. Dacă Samsung a lansat modelul Galaxy S5 LTE-A, cu ecran Quad HD și procesor Snapdragon 805, LG nu a etalat încă nimic. Până acum G3 Prime era doar un zvon și iată că azi devine realitate. Singurul upgrade de care ar putea avea nevoie G3 ar fi un procesor Snapdragon 805. A fost descoperit un telefon numit LG G3 Cat 6, oferind suport pentru o categorie LTE ce ajunge până la viteza de 300 Mbps download.

Asta înseamnă că avem de-a face cu un LG G3 cu LTE-A, sau mai bine zis un Prime. Procesorul Snapdragon 801 oferea doar suport pentru Categoria 4, iar Snapdragon 805  aduce un modem compatibil cu Categoria 6. Nu e încă foarte clar și când se va lansa LG G3 Prime, dacă acesta va fi numele său. Ca de obicei, coreenii vor avea prioritate la comanda produsului. Mă aștept la un debut internațional la IFA în septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×