Precomenzile la iPhone urmează să debuteze pe 12 septembrie, livrările În octombrie (Zvon)

984 ori
<b>Precomenzile la iPhone urmează să debuteze pe 12 septembrie, livrările În octombrie (Zvon)</b>Deși Apple nu a trimis încă invitații presei, toată lumea e sigură că vom avea un eveniment de lansare pentru iPhone 5 pe 12 septembrie. Am văzut recent și o avalanșă de scurgeri de informații despre componentele acestui terminal pe web și...

Deși Apple nu a trimis încă invitații presei, toată lumea e sigură că vom avea un eveniment de lansare pentru iPhone 5 pe 12 septembrie. Am văzut recent și o avalanșă de scurgeri de informații despre componentele acestui terminal pe web și acum aflăm detalii despre precomenzi și perioada de livrare a noului venit.

Apple ar fi plănuit o lansare în magazine pentru dată de 21 septembrie, în vreme ce precomenzile vor putea fi preluate încă de pe 12 septembrie, imediat după anunțul oficial. Dacă se va întâmpla așa, mă aștept ca site-ul Apple să pice din nou din cauza numărului mare de accesări și comenzi. Aceeași sursă care are detalii despre precomenzi afirma că Apple ar plănui să aibă un al doilea val de vânzări pe piața internațională la începutul lui octombrie. Se vehiculează dată de 5 octombrie pentru lansarea internațională a noului iPhone cu ecran mai mare.

Mai avem mai puțin de o lună până ce vom afla ce ne rezervă acest nou telefon, care până acum a reușit să își păstreze misterios doar procesorul și camera. Dacă luăm în calcul toate informațiile de mai sus e posibil să vedem telefonul în țara noastră pe la jumătatea lui octombrie, deci cam ca anul trecut. Sa speram ca preturile vor fi rezonabile, desi la noi nu prea cred.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×