Sony Xperia Z are un bug care permite trecerea de lockscreen, chiar dacă e parolat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 5.149 ori
<b>Sony Xperia Z are un bug care permite trecerea de lockscreen, chiar dacă e parolat (Video)</b>După problemele cu logo-ul care se ia de pe suprafața frontală a telefonului și sindromul "sudden death" rezolvat cu un update, Sony Xperia Z are încă o problemă astăzi. E vorba despre o vulnerabilitate prin intermediul unui bug, care permite...

După problemele cu logo-ul care se ia de pe suprafața frontală a telefonului și sindromul "sudden death" rezolvat cu un update, Sony Xperia Z are încă o problemă astăzi. E vorba despre o vulnerabilitate prin intermediul unui bug, care permite oricui să treacă de lockscreen, fie el și parolat.

​

Să presupunem că aveți un Sony Xperia Z și că folosiți un pattern special de deblocare a ecranului astfel încât nimeni să nu vă acceseze telefonul. Ei bine, oricine poate să pună mâna pe device, să acceseze dialerul de urgență din lockscreen și apoi să scrie codul "*#*#7378423#*#*". Codul vă va permite să accesați zona de servicii a telefonului, din care ajungeți la testul diagnostic NFC. Odată pornit acesta puteți apăsa butonul Home și brusc aveți acces liber la telefon, care chipurile era blocat.

Problema e una serioasă, mai ales pentru cei cu un Xperia Z furat. După logo-ul care se ia, sudden death, acum este a treia problemă cu Xperia Z și asta după alte necazuri cu Sony Xperia Tablet S anul trecut, care a avut parte de probleme de producție. Când va lansa Sony și un device fără probleme?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×