HTC One primește o actualizare de firmware care Îmbunătățește performanțele camerei

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.573 ori
<b>HTC One primește o actualizare de firmware care Îmbunătățește performanțele camerei</b>După cum știți, tocmai am terminat de filmat review-ul lui HTC One și trebuie să recunosc că telefonul ne-a făcut o impresie excelentă. Unul dintre puținele reproșuri pe care le avem totuși este faptul că telefonul nu focalizează cum ar...

După cum știți, tocmai am terminat de filmat review-ul lui HTC One și trebuie să recunosc că telefonul ne-a făcut o impresie excelentă. Unul dintre puținele reproșuri pe care le avem totuși este faptul că telefonul nu focalizează cum ar trebui în timpul filmării. Ei bine a sosit și actualizarea de firmware pentru cameră.

Site-ul din Singapore Hardware Zonea testat telefonul HTC One și apoi a primit o a doua unitate pentru review, cu firmware actualizat, observând diferențe clare de calitate în cazul fotografiilor realizate cu camera telefonului. După update fotografiile erau mai clare și imaginea era de calitate mai bună. HTC afirmăversiunile finale care vor sosi în mâinile utilizatorilor vor avea noua variantă de firmware preinstalată, deci nu vă faceți griji.

Ce vă pot spune este să uitați de mitul megapixelilor, deoarece camera de 4 megapixeli de pe HTC One, cu tehnologia Ultrapixel la bord îi dă clasă camerei de 13 MP de pe Sony Xperia Z. Această cameră e aproape de nivelul celei de pe Nokia Lumia 920 și nu exagerez deloc când spun aceste lucru. Veți vedea în review!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×