Sony Xperia Z5 Premium, un lingou de aur tehnologic, ce impresionează pozitiv pe parte de design

627 ori
<b>Sony Xperia Z5 Premium, un lingou de aur tehnologic, ce impresionează pozitiv pe parte de design</b>Avem de-a face aici cu un telefon cu ecran de 5.5 inch şi dacă în urmă cu câţiva ani l-am fi numit phablet, acum e doar un "telefon puţin mai mare".

Avem de-a face aici cu un telefon cu ecran de 5.5 inch şi dacă în urmă cu câţiva ani l-am fi numit phablet, acum e doar un "telefon puţin mai mare". El cântăreşte 181 de grame şi măsoară 7.8 mm în talie, ceea ce îl face cu 0.5 mm mai gros decât un iPhone 6S Plus şi cu 11 grame mai uşor. Arată ca un lingou cel puţin în varianta aurie pe care am testat-o, iar cea Chrome are acea oglindă pe spate atât de iubită de publicul feminin.

Designul lui Sony Xperia Z5 Premium

Acesta este un device lung, masiv şi alunecos, cam greu de folosit cu o singură mână. El este elegant şi cu 30 de grame mai greu decât Sony Xperia Z5. Handsetul include un spate din sticlă şi o ramă metalică solidă, care la atingere dă senzaţia de textura de plastic totuşi. În mare formatul nu s-a schimbat prea mult de la Xperia Z3 şi Z4 şi primim şi acele colţuri ranforsate în caz de scăpare pe jos.

Sony Xperia Z5 privit din lateral

În plus, acest model e rezistent la apă şi praf, are un buton fizic pentru cameră şi o amplasare insolită a butoanelor de volum, mult mai jos decât de obicei. Ele sunt comode doar dacă ai mâna mică. Xperia Z5 Premium rămâne elegant şi atrage privirile, dar este şi masiv şi alunecos.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×