Sony Xperia Z Își pierde brandingul Sony după Înlăturarea protecției ecranului

3.587 ori
<b>Sony Xperia Z Își pierde brandingul Sony după Înlăturarea protecției ecranului</b>Sony e una dintre companiile care aplica protecții pentru ecran pe smartphone-urile sale, inclusiv noul flagship Xperia Z, anunțat la CES 2013. Ei bine, cei care au pus mâna pe handset au vești proaste cu privire la protecție: dacă o înlăturați...

Sony e una dintre companiile care aplica protecții pentru ecran pe smartphone-urile sale, inclusiv noul flagship Xperia Z, anunțat la CES 2013. Ei bine, cei care au pus mâna pe handset au vești proaste cu privire la protecție: dacă o înlăturați veți lua cu ea și logo-ul Sony din partea superioară a handsetului.

încă nu e clar dacă e vorba aici de un prototip sau de o unitate destinată testelor și dacă și modelele destinate publicului de masă vor păți la fel. Se pare că logo-ul Sony este imprimat pe folia protectoare și nu pe sticla din fațada device-ului. E drept că nu multă lume va dori să înlăture folia, dar la prima zgârietură serioasă, veți vrea să scăpați de ea pentru a afla dacă s-a zgâriat și ecranul sau doar acel strat. Acest mic defect intra la categoria "first world problems", dacă mă întrebați pe mine și dacă asta rămâne singură problemă a lui Xperia Z, mă declar încântat de acest model.

Sony Xperia Z logo

Dacă îmi amintesc eu bine, pe vremea când Xperia Z era cunoscut drept Xperia Yuga el a ajuns la teste la Mobile Review, celebrul site rusesc. Editorii de acolo au avut câte ceva de cârcotit cu privire la ecranul lui Xperia Z, dar și cu privire la camera de 13 megapixeli, care nu le-a plăcut. Cam acestea ar fi singurele aspecte negative pe care le avem cu privire la Xperia Z deocamdată, dar nu ne pronunțăm până nu punem mâna pe terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×