Sony Xperia Z1 anunțat oficial la IFA; Sony dezvăluie și seria de accesorii foto Cyber-shot QX

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.481 ori
<b>Sony Xperia Z1 anunțat oficial la IFA; Sony dezvăluie și seria de accesorii foto Cyber-shot QX</b>După luni întregi de speculații și scurgeri de informații, Sony Xperia Z1 este oficial, fiind anunțat astăzi de către producătorul sau în cadrul unei conferințe de la IFA 2013. Cunoscut până acum și drept Honami, terminalul a fost prezentat...

După luni întregi de speculații și scurgeri de informații, Sony Xperia Z1 este oficial, fiind anunțat astăzi de către producătorul sau în cadrul unei conferințe de la IFA 2013. Cunoscut până acum și drept Honami, terminalul a fost prezentat împreună împreună cu o serie de accesorii-lentile din brandul Cyber-shot.

Sony Xperia Z1 este un smartphone ce măsoară doar 8.5 mm în grosime și integrează un senzor foto de 1/2.3 inch, cu 70% mai mare decât senzorii handseturilor rivale și asta  fara a îngroșa acest telefon. Camera folosește tehnologie specifică Sony, inclusiv lentila Sony G Lens F/2.0, un senzor Sony Exmor RS și un procesor de imagine Sony BIONZ.

Sony Xperia Z1

Camera realizează cadre de 20.7 megapixeli și suporta captura video Full HD și nu 4K, în ciuda zvonurilor în această privință. Sony a integrat în softul camerei și control manual și funcții augmented reality avansate. Sony Xperia Z1 preia multe dintre dotările lui Xperia Z, inclusiv rezistenta la apă, designul OmniBalance, ecranul Full HD de 5 inch, dar adăugă și un procesor Snapdragon 800.

Sony dezvăluie și seria de accesorii foto Cyber-shot QX

Alte dotări includ Android 4.3 și o baterie de 3000 Ah. în privința noilor accesorii foto, acestea sunt Sony Cyber-shot QX100 și QX10, care includ propriile sisteme optice, senzori de imagine și care se pot conecta la terminale Android și iOS. QX100 vine cu un senzor Exmor R de 20.2 MP, iar QX10 vine cu Sony G Lens și un senzor de 18.2 MP. Aceste două produse vor intra pe piața europeană la finalul lunii, iar QX100 va costa 500 de dolari, în vreme ce QX10 costă 250.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×