Sony Xperia Z1 Mini la bursa zvonurilor

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.021 ori
<b>Sony Xperia Z1 Mini la bursa zvonurilor</b>Un document de la un operator telecom japonez prezintă specificațiile comparate pentru Sony Xperia Z1 și Xperia Z1 Mini, alternativa Sony la Samsung GALAXY S4 Mini și HTC One Mini. S-a mers pe un display de 4.3 inch cu rezoluție HD / 1280x720...

Un document de la un operator telecom japonez prezintă specificațiile comparate pentru Sony Xperia Z1 și Xperia Z1 Mini, alternativa Sony la Samsung GALAXY S4 Mini și HTC One Mini. S-a mers pe un display de 4.3 inch cu rezoluție HD / 1280x720 pixeli. 

Interesant este că la nivel de hardware s-ar fi optat pentru un CPU Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2 Ghz, un procesor de top și nu unul de tip dual-core Qualcomm Snapdragon 400 precum la concurența taiwaneză și sud-coreeană.

Ar fi implementat și senzorul de 20.7 Megapixeli pentru camera principală. în esență ar fi vorba de un Sony Xperia Z1 care trece de la un display de 5 inch la unul de 4.3 inch cu hardware de top și specificații pe măsură.

Sony Xperia Z1 Mini ar fi primul smartphone cu specificații hardware de top pe display de 4.3 inch, un smartphone așteptat de cei care vor performanțe fără compromis într-un telefon ceva mai compact.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×