Viitorul flagship Sony numit Xperia F8831 se afișează în fotografii hands-on; japonezii adoptă un design mai diferit

2.295 ori
<b>Viitorul flagship Sony numit Xperia F8831 se afișează în fotografii hands-on; japonezii adoptă un design mai diferit</b>La doar câteva zile de la apariția zvonului ce indica faptul că japonezii de la Sony pregătesc un nou flagship pentru această toamnă, iată că primim și o serie de fotografii cu viitorul model cunoscut pentru moment sub numele Xperia F8331. Din câte se poa

Detalii despre viitorul flagship al japonezilor de la Sony au apărut chiar acum câteva zile odată cu dezvăluirea unei capturi de ecran din cadrul GFXBench. Este vorba despre modelul cunoscut în acest moment sub numele de cod Xperia F8331, și care ni se prezintă astăzi într-o serie de fotografii hands-on ce au fost trimise de către o sursă celor de la GSMArena.

Sony Xperia F8331

Vedem din start faptul că acest terminal aduce un design ceva mai diferit față de modelele anterioare din seria Xperia, lucru prin care se va face cel mai probabil diferențierea față de gama anterioară Xperia Z. Partea din față a acestui produs beneficiază de un panou din sticlă puțin curbat spre margini, și tot aici remarcăm prezența difuzoarelor stereo, respectiv a logo-ului ce indică prezența conectivității NFC.

Sony Xperia F8331

În spate se observă și un nou layout pentru camera foto, în timp ce la baza telefonului avem portul USB Type-C. Nu se renunță din fericire la jack-ul audio 3.5 mm, acest element de conectivitate aflându-se în partea de sus. Dotările dezvăluite de către GFXBench sunt reprezentate de către un display FHD de 5.1 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, și de un chip de 3 GB memorie RAM.

Sony Xperia F8331

Vom primi o cameră foto principală de 21 megapixeli ce poate filma 4K Ultra HD, dar și un senzor frontal de 13 megapixeli care la rândul său va putea înregistra video la această rezoluție. Posibil ca telefonul să poarte numele oficial de Xperia X2 și să fie lansat oficial în cadrul IFA 2016. 

Sony Xperia F8331

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×