Sony Xperia Z1 modat pentru utilizarea earpiece-ului drept difuzor secundar

1.234 ori
<b>Sony Xperia Z1 modat pentru utilizarea earpiece-ului drept difuzor secundar</b>Până să vină Xperia Z2 precedentele flagshipuri Xperia au fost dezamăgitoare pe partea de acustică, cel mai des fiind dată vina pe izolarea împotriva apei. Ei bine, se pare că acum puteți moda un Xperia Z1 să se audă mai bine, sau măcar......

Până să vină Xperia Z2 precedentele flagshipuri Xperia au fost dezamăgitoare pe partea de acustică, cel mai des fiind dată vina pe izolarea împotriva apei. Ei bine, se pare că acum puteți moda un Xperia Z1 să se audă mai bine, sau măcar... stereo.

Membrul XDA Developers dontbelieve a realizat un mod care permite utilizarea earpiece-ului acestui smartphone drept difuzor secundar. E nevoie să aveți un Z1 rootat la îndemână și veți avea apoi parte de efect stereo, cu un difuzor sus și unul jos pe terminal. Ca de obicei, nu e o idee prea bună să vă băgați nasul printre fișierele unui telefon Android, mai ales in zona System și recomandăm un backup solid înainte.

Din câte am văzut e vorba despre instalarea câtorva softuri și acordarea de câteva permisiuni din zona system. Va trebui să adăugați chiar câteva rânduri de cod în mod manual în "System/etc/mixerpath.xml". Sunt curios și cum schimba nivelul de decibeli ai handsetului acest tweak. Avem vreun temerar printre voi? Găsiți aici ghidul complet, dacă da.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×