Sony Xperia Z1S fotografiat În Rusia, s-ar putea lansa pe 26 noiembrie

1.185 ori
<b>Sony Xperia Z1S fotografiat În Rusia, s-ar putea lansa pe 26 noiembrie</b>Astăzi primim noi imagini cu Sony Xperia Z1S, smartphone care ar putea debuta pe 26 noiembrie, dacă ne luăm după listarea unui retailer de accesorii. Acesta vinde o carcasă specială de Xperia Z1S, pe care o oferă din data de 26. &nbsp; în...

Astăzi primim noi imagini cu Sony Xperia Z1S, smartphone care ar putea debuta pe 26 noiembrie, dacă ne luăm după listarea unui retailer de accesorii. Acesta vinde o carcasă specială de Xperia Z1S, pe care o oferă din data de 26.

în privința fotografiilor din Rusia, Z1S apare în imagini lângă o riglă și o monedă, pentru a ne face o idee cu privire la dimensiunile sale. Handsetul măsoară 64.9 mm în lățime și 127 mm în lungime, iar sursa scăpării lauda designul acestui nou venit, în afară de capacul care acoperă portul microUSB și butoanele de volum.

Sony Xperia Z1S fotografiat În Rusia, s-ar putea lansa pe 26 noiembrie

Partea laterală a telefonului prezintă doi pini pentru încărcarea cu ajutorul unui dock, ca și în cazul lui Xperia Z1 și Z Ultra. Sony Xperia Z1S rulează Android 4.3 Jelly Bean cu interfața custom Sony aplicată peste, iar la interior regăsim un procesor Snapdragon 800 și o baterie de 2300 mAh. Acest device e dotat cu un display de 4.3 inch HD și o cameră de 20.7 megapixeli, aceeași de pe Xperia Z1.

Sony Xperia Z1S

Acum rămâne doar să aflăm un preț pentru acest cameraphone cu diagonală mică.

Sony Xperia Z1S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×