Sony Xperia Z2/Sirius comparat cu Xperia Z1 În noi fotografii

1.699 ori
<b>Sony Xperia Z2/Sirius comparat cu Xperia Z1 În noi fotografii</b>Nu putem garanta că telefonul cu nume de cod Sony D6503 sau Sirius e unul și același cu Xperia Z2, dar șansele sunt mari să fie așa. După ce am văzut câteva capturi de ecran cu interfața acestui telefon ieri, astăzi e rândul unei comparații...

Nu putem garanta că telefonul cu nume de cod Sony D6503 sau Sirius e unul și același cu Xperia Z2, dar șansele sunt mari să fie așa. După ce am văzut câteva capturi de ecran cu interfața acestui telefon ieri, astăzi e rândul unei comparații în imagini cu Sony Xperia Z1.

Despre Sirius știm că va avea un display de 5.2 inch cu rezoluție full HD și diferența de mărime e destul de clară și în imagini. Grosimea celor două telefoane pare destul de similară, iar Sirius e mai lung cu câțiva milimetri. Lățimea mi se pare cam la fel și observ și butonul metalic Power al lui Sirius, devenit deja trademark pentru modelele Xperia din ultimul an.

Sony Xperia Z2/Sirius comparat cu Xperia Z1 În noi fotografii

Cel mai probabil îl vom vedea pe acest Xperia Z1 debutând la MWC 2014 în Barcelona, luna viitoare. El ar trebui să aibă și o cameră de 20.7 megapixeli, dacă zvonurile sunt reale, plus un procesor Snapdragon 800. încă nu îmi e clar ce selling point va avea acest terminal, el având multe dotări în comun cu terminalele de top din 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×