Sony Xperia Z5 - OS, UI, aplicaţii în continuare arătoase, dar cu bloatware

777 ori
<b>Sony Xperia Z5 - OS, UI, aplicaţii în continuare arătoase, dar cu bloatware</b>Sony Xperia Z5 a primit între unboxing şi review actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, care aduce o interfaţă fluidă şi Setări mai bine organizate. Multitasking-ul e în continuare bazat pe un carusel şi avem şi secţiunea aceea de aplicaţii "plutitoare"

Sony Xperia Z5 a primit între unboxing şi review actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, care aduce o interfaţă fluidă şi Setări mai bine organizate. Multitasking-ul e în continuare bazat pe un carusel şi avem şi secţiunea aceea de aplicaţii "plutitoare" pe care le putem folosi simultan pe ecran. Widgeturile sunt arătoase, iar acest UI e marcat de transparentă, eleganta şi gloss plăcut.

Interfata lui Sony Xperia Z5

Există o coeziune cu interfaţa lui PlayStation îs a altor produse Sony. Cu un swipe în jos pe homescreen am declanşat zona de căutare printre aplicaţii, în stil iOS, iar porţiunea dropdown e cea stock, cu Quick Settings şi notificări. În zona de Setări găsim teme şi alte opţiuni standard, fără nimic ieşit din comun. Am testat şi scannerul de amprente integrat în butonul Power, care a avut un setup cam lung şi din cauză că butonul Power e adâncit, autentificarea nu a fost chiar comodă.

Sony Xperia Z5

Când vine vorba de aplicaţii preinstalate, am avut la dispoziţie 49 de softuri, deci bloatware. Printre ele se remarcă Lifelog, Movie Creator, Sketch, Track ID şi AVG, dar şi cele PlayStation. Lifelog monitorizează cam tot ce faceţi, evident cu permisiunea voastră şi creează o hartă a rutinei zilnice.

Xperia Z5

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×