Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact au probleme cu sticla crăpată din senin; Mii de cazuri semnalate!

6.500 ori
<b>Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact au probleme cu sticla crăpată din senin; Mii de cazuri semnalate!</b>Noi probleme de PR pentru Sony au apărut în această săptămână, deoarece o serie de utilizatori de terminale Sony Xperia Z3 și Sony Xperia Z3 Compact s-au plâns de crăpături ale sticlei telefoanelor. Aceste crăpături au apărut fără ca...

Noi probleme de PR pentru Sony au apărut în această săptămână, deoarece o serie de utilizatori de terminale Sony Xperia Z3 și Sony Xperia Z3 Compact s-au plâns de crăpături ale sticlei telefoanelor. Aceste crăpături au apărut fără ca handseturile să fi fost lovite sau scăpate pe jos, aparent.

Sony ar fi declarat că plângerile trebuie direcționate către ei și nu către vânzătorii acestor telefoane. De asemenea, cei care vor să își repare smartphone-urile crăpate vor trebui să scoată din buzunar în jur de 325 de dolari pentru astfel de reparații. Totul a pornit de la câteva cazuri semnalate în comunitatea XDA Developers, apoi s-a ajuns la peste 1000 de utilizatori Xperia Z3 și Z3 Compact, care au descoperit crăpături atât în față, cât și în spatele telefoanelor.

Nu e prima oară când vedem probleme de acest gen, de vreme ce și Xperia Z ar fi avut defecte structurale similare. A fost publicat și un sondaj pe XDA, în urma căruia 25% dintre cei care dețin modele Xperia Z3 și Z3 Compact au înregistrat probleme cu crăpăturile. Problemele variază, de la o crăpătură verticală, una orizontală, sau chiar în formă de pânză de păianjen.

A fost pornită deja o pagină de Facebook pe care utilizatorii postează imagini cu telefoane Z3 cu ecrane crăpate, având și o listă lungă de comentarii ale utilizatorilor care au avut probleme similare. Așteptăm în continuare o soluție de la Sony… Stiu ca avem posesori de modele de acest gen si printre voi. Ati avut astfel de probleme?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×