OnePlus Two primește o nouă serie de zvonuri, ar păstra ecranul de 5.5 inch, vine cu rezoluție Quad HD

923 ori
<b>OnePlus Two primește o nouă serie de zvonuri, ar păstra ecranul de 5.5 inch, vine cu rezoluție Quad HD</b>O nouă serie de zvonuri despre mult așteptatul telefon OnePlus&nbsp;Two au apărut pe web zilele trecute. De vreme ce Xiaomi și Meizu au lansat deja terminale interesante, e momentul să vedem ce ne rezervă OnePlus pentru 2015. &nbsp; Dacă până...

O nouă serie de zvonuri despre mult așteptatul telefon OnePlus Two au apărut pe web zilele trecute. De vreme ce Xiaomi și Meizu au lansat deja terminale interesante, e momentul să vedem ce ne rezervă OnePlus pentru 2015.

Dacă până acum zvonurile afirmau că noul terminal OnePlus va adopta un ecran mai mic, ei bine se pare că diagonala de 5.5 inch va fi neschimbată, dar corpul handsetului va fi mai compact. Terminalul va avea și o rezoluție crescută, Quad HD, iar el va include un procesor Snapdragon 810, 4 GB RAM și o baterie de 3300 mAh, fiind astfel în rând cu cel mai nou model Xiaomi de exemplu.

De asemenea aflăm că noul smartphone se va livra cu un nou ROM OnePlus, compensând pentru problemele avute de firma chineză în colaborarea cu Cyanogen. Acest ROM va fi bazat pe Android 5.0, iar speculațiile afirmă că OnePlus Two va avea un preț de 434 dolari, deci mai mare decât al predecesorului, dar totuși rezonabil pentru aceste dotări. Deocamdată îl așteptăm pe OnePlus 2 în trimestrul 2 sau 3 și speram să fi scăpat de sistemul de invitații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×