Sony Xperia Z4 are parte de o scăpare din nou; Panoul său LCD touch, apare pe web

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.067 ori
<b>Sony Xperia Z4 are parte de o scăpare din nou; Panoul său LCD touch, apare pe web</b>Săptămâna trecută am fost surprinși de faptul că Sony Xperia Z4 a înregistrat deja o scăpare, sau mai bine zis întreaga serie Z4, viitoarele modele dezvăluindu-și o parte din dotări. Azi vedem din nou un leak de acest gen, cu Xperia Z4 în...

Săptămâna trecută am fost surprinși de faptul că Sony Xperia Z4 a înregistrat deja o scăpare, sau mai bine zis întreaga serie Z4, viitoarele modele dezvăluindu-și o parte din dotări. Azi vedem din nou un leak de acest gen, cu Xperia Z4 în prim plan.

Aparent, panoul sau touch LCD ar fi ajuns pe web și poate fi văzut mai jos, inclusiv într-o comparație cu panoul lui Z3. Observați similaritatea dimensiunilor între cele două modele, dar trebuie remarcat că există și diferențe, precum amplasarea camerei frontale și a senzorului de proximitate, în vreme ce difuzoarele stereo au fost mutate în zona superioară și inferioară. Aparent, Xperia Z4 va aduce același sistem de difuzoare stereo ca și cel de pe Xperia Z2.

Sony Xperia Z4 are parte de o scăpare din nou; Panoul sau LCD touch apare pe web

încă nu e clar dacă noul venit va păstra panourile obișnuite din sticlă în față și spate, sau dacă va avea acea margine rotunjită a lui Z3, dar șansele sunt mari să fie așa. Probabil handsetul va fi rezistent la apă și praf, va fi mai subțire decât predecesorii și va include un procesor Snapdragon 805 sau 810, eventual și 3 sau 4 GB RAM și Android 5.0.

Sony Xperia Z4 panou

Display Sony Xperia Z4

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×