Au apărut primele detalii despre Huawei Ascend P8, viitorul flagship al chinezilor, prezentat la CES 2015 sau MWC

Autor:  | Publicat în:  Huawei 897 ori
<b>Au apărut primele detalii despre Huawei Ascend P8, viitorul flagship al chinezilor, prezentat la CES 2015 sau MWC</b>Gigantul chinez Huawei pregătește deja un upgrade pentru telefonul Ascend P7, pe care l-am testat la Mobilissimo.ro&nbsp;cu câteva saptamani în urmă. Astfel, Huawei Ascend P8 urmează să fie lansat în cadrul CES 2015, iar azi aflăm primele detalii...

Gigantul chinez Huawei pregătește deja un upgrade pentru telefonul Ascend P7, pe care l-am testat la Mobilissimo.ro cu câteva saptamani în urmă. Astfel, Huawei Ascend P8 urmează să fie lansat în cadrul CES 2015, iar azi aflăm primele detalii despre el.

P7 a fost lansat la începutul acestui an, deci înlocuitorul său sosește la timp. încă nu e clar dacă Huawei va face prezentarea lui P8 la CES 2015 sau MWC 2015, dar știm că firma chineză ar putea implementa pe noul venit un display Full HD de 5.2 inch, un upgrade destul de modest față de ecranul de 5 inch Full HD de pe P7. în plus, vom avea la dispoziție o carcasă metalică unibody, cu o zonă ceramică în spate, iar la interior se va afla un nou procesor octa core HiSilicon Kirin.

Acesta va fi produs de Huawei ca și precedentele modele de chipseturi HiSilicon și va fi bazat pe procesul de producție de 16 nm FinFET. Handsetul va costa în jur de 489 de dolari, ceea ce nu e mult pentru un flagship. Sunt curios și ce fel de camere vom avea la bord, mai ales că producătorii chinezi au început să pună mare accent pe camerele selfie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×