Sony Xperia Z4 Compact ar sosi la mijlocul acestei luni; Iată noi informaţii despre terminal

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.035 ori
<b>Sony Xperia Z4 Compact ar sosi la mijlocul acestei luni; Iată noi informaţii despre terminal</b>Sony Xperia Z4 a debutat &icirc;n Japonia cu puţin timp &icirc;n urmă şi &icirc;ncă nu e clar sub ce formă va ajunge pe piaţa internaţională. &Icirc;ntre timp putem deja &icirc;ncepe să ne g&acirc;ndim la Xperia Z4 Compact şi Zperia Z4 Ultra,...

Sony Xperia Z4 a debutat în Japonia cu puţin timp în urmă şi încă nu e clar sub ce formă va ajunge pe piaţa internaţională. Între timp putem deja începe să ne gândim la Xperia Z4 Compact şi Zperia Z4 Ultra, mai ales că au apărut şi noi zvonuri despre versiunile derivate de Z4.

Aparent, debutul lui Xperia C4 nu este de ajuns pentru japonezi, care pregătesc şi un Z4 Compact pentru această lună. Surse din Rusia afirmă că pe 13 mai acest model va deveni oficial, el purtând numele de cod SO-04G, în condiţiile în care Xperia Z4 este SO-03G. Acest nume de cod a fost descoperit în portofoliul operatorului japonez NTT DoCoMo pe această vară.

Evident, privim zvonul cu precauţie... Ca de obicei pentru un model "Compact", ne aşteptam la o cameră bună la bord, un ecran luminos, dar cu diagonală mai mică, poate undeva pe la 4.8 inch şi rezoluţie HD. Sony are şi obiceiul de a păstra un procesor puternic la bord, dar parcă Snapdragon 810 ar fi prea mult de această dată. Nu e exclusă o cameră selfie bună, de 5 MP şi 2 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×