Sony Xperia Z4 Dual ajunge pe web sub formă de capturi de ecran, rulează Lollipop

538 ori
<b>Sony Xperia Z4 Dual ajunge pe web sub formă de capturi de ecran, rulează Lollipop</b>Sony nu se număra printre companiile care schimbă prea mult interfaţa odată cu noile versiuni Android. Astfel, UI-ul sau a primit doar mici modificări şi o oarecare transparenta a meniurilor odată cu trecerea la KitKat. &Icirc;ncă aşteptăm să...

Sony nu se număra printre companiile care schimbă prea mult interfaţa odată cu noile versiuni Android. Astfel, UI-ul sau a primit doar mici modificări şi o oarecare transparenta a meniurilor odată cu trecerea la KitKat. Încă aşteptăm să vedem schimbările aduse de Lollipop în universul Xperia, iar un indiciu ne oferă scăparea de mai jos.

Se pare că Sony Xperia Z4 Dual ar fi avut o serie de capturi de ecran postate pe web, iar acestea pot fi văzute în acest articol. Terminalul are numele de cod Ivy, iar numărul modelului este mascat în secţiunea "About Phone". Ştim că terminalul rulează Android 5.0.2 şi vine cu procesorul Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810, confirmat de listarea în zona About.

Capturile de ecran indica şi faptul că telefonul foloseşte o versiune de kernel care începe cu 3.10, în vreme ce versiunea de build începe cu 28. Observăm prezenta butoanelor Android asociate lui Lollipop, deşi cercul pare a fi dispărut, fiind înlocuit de altă formă geometrică. Observ că abordarea duala de culoare din zona bară status/header e păstrată.

Ceva îmi spune că acest Xperia UI va fi mai aproape de stock decât de obicei…

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×