Sony Xperia Z5 poate realiza captura video 4K timp de peste 15 minute, aparent fără probleme grave de încălzire

1.170 ori
<b>Sony Xperia Z5 poate realiza captura video 4K timp de peste 15 minute, aparent fără probleme grave de încălzire</b>Conform unor surse din Japonia, Sony Xperia Z5 ar putea &icirc;nregistra o captură 4K mai lungă dec&acirc;t de obicei. Multe telefoane mobile, chiar şi high end pun limita la durata capturii de minute consecutive 4K. E vorba de obicei de spaţiu de...

Conform unor surse din Japonia, Sony Xperia Z5 ar putea înregistra o captură 4K mai lungă decât de obicei. Multe telefoane mobile, chiar şi high end pun limita la durata capturii de minute consecutive 4K. E vorba de obicei de spaţiu de stocare, putere de procesare şi teama că device-ul se va încinge.

Ei bine, se pare că telefonul din imaginea de mai sus, în momentul fotografiei a filmat 6 minute şi 30 de secunde şi conform celor relatate de japonezi, a trecut de 16 minute de filmare în mod 4K. Cei care au testat acest lucru confirmă faptul că i s-a încălzit corpul handsetului, dar el nu s-a oprit din filmat. Totul depinde şi de temperatura mediului din jur, câte aplicaţii sunt deschise pe device şi evident de stocare şi baterie.

Deja lucrurile stau mai bine decât pe Xperia Z3+, care se încingea foarte uşor, sau Xperia Z3 care se supraîncălzea la testele colegului Alex şi la o singură filmare 4K. Aceste din urmă două telefoane afişau uneori în aplicaţia Camera o avertizare ca respectiva aplicaţie se va închide din cauza temperaturii ridicate. Aceasta ar fi de fapt evoluţia pe Z5, posibilitatea utilizarii fara avertizari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×