Specificațiile lui LG G4 sunt dezvăluite de GFXBench; primim un procesor Snapdragon 808 și cameră foto de 16 megapixeli

1.102 ori
<b>Specificațiile lui LG G4 sunt dezvăluite de GFXBench; primim un procesor Snapdragon 808 și cameră foto de 16 megapixeli</b>De vreme ce imaginile anterior sosite pe web s-au dovedit a prezenta de fapt un succesor pentru modelul LG G3 Stylus, &icirc;ntrebările cu privire la următorul flagship a sud-coreeniilor de la LG revin pe buzele noastre. P&acirc;nă la sosirea unor noi...

De vreme ce imaginile anterior sosite pe web s-au dovedit a prezenta de fapt un succesor pentru modelul LG G3 Stylus, întrebările cu privire la următorul flagship a sud-coreeniilor de la LG revin pe buzele noastre. Până la sosirea unor noi imagini, astăzi prin intermediul GFXBench avem ocazia să cunoaștem câteva din specificațiile lui LG G4.

Potrivit acestui test benchmark, noul terminal high-end ce va purta sigla LG sosește cu display QHD de 5.5 inch, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 pe 64-bit, un GPU Adreno 418, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 16 megapixeli ce poate realiza captură video la rezoluție 4K.

La pachet este inclus și un senzor frontal de 8 megapixeli care va oferi selfie-uri mult mai calitative față de actuala cameră de 2.1 megapixeli regăsită pe LG G3. Din toate aceste specificații, cea mai inedită alegere este procesorul Snapdragon 808, chip pe care sud-coreenii l-au ales cel mai probabil ca urmare a problemelor de supra-încălzire avute de S810.

Ne așteptăm ca LG G4 să păstreze butoanele de control poziționate pe spatele device-ului, cât și laserul pentru autofocus ce s-a dovedit a fi o inserție foarte utilă pe actual model. Singurul aspect pe care nu îl cunoaștem momentan este design-ul său. Cum vi se pare alegerea unui astfel de chip pentru G4?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×