Steve Jobs nu va tine discursul obisnuit la Macworld

1.445 ori
<b>Steve Jobs nu va tine discursul obisnuit la Macworld</b>Apple a anuntat cu cateva zile in urma ca bossul sau, Steve Jobs nu va tine clasicul sau discurs in cadrul showului Macworld, ce va avea loc luna viitoare, ne informeaza Reuters. Astfel si-au facut din nou aparitia ingrijorarile in legatura cu starea...

Apple a anuntat cu cateva zile in urma ca bossul sau, Steve Jobs nu va tine clasicul sau discurs in cadrul showului Macworld, ce va avea loc luna viitoare, ne informeaza Reuters.

Astfel si-au facut din nou aparitia ingrijorarile in legatura cu starea sanatatii sale, iar Apple a mai dat o veste proasta publicului: 2009 va fi ultimul an in care isi expune produsele la Macworld. Motivul acestei decizii este faptul ca showurile tech nu "ating" clientii in masura dorita de companie.

In locul lui Jobs, Philip Schiller se va afla pe scena pentru a tine discursul, el fiind senior vice presedinte al sectiunii de marketing global in cadrul Apple. Ultima oara cand au aparut in media teorii in legatura cu sanatatea precara a lui Steve Jobs a fost in luna septembrie a acestui an, cand CEO-ul Apple a prezentat oficial noile iPod-uri, parand slabit, dar totusi vesel.

Investitorii s-au aratat ingrijorati in legatura cu starea sanatatii lui Jobs, in special avand in vedere faptul ca el a supravietuit cancerului pancreatic, printr-o operatie ce a avut loc in 2004. Macworld este un show tehnologic care atrage mii de fani in San Francisco, unde Apple a lansat in urma cu un an faimosul MacBook Air.

Oare la ce lansari vom asista in cadrul acestui ultim show?

Sursa: Reuters.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×