Ungaria lanseaza primul serviciu de televiziune pe mobil, in Romania cand?

1.823 ori
<b>Ungaria lanseaza primul serviciu de televiziune pe mobil, in Romania cand?</b>Antenna Hungaria, o companie de servicii TV din Ungaria a lansat recent un serviciu DVB-H de televiziune mobila, oferind utilizatorilor de handseturi posibilitatea de a urmari posturile preferate, din mers. Deocamdata, receptia se limiteaza la regiunea...

Antenna Hungaria, o companie de servicii TV din Ungaria a lansat recent un serviciu DVB-H de televiziune mobila, oferind utilizatorilor de handseturi posibilitatea de a urmari posturile preferate, din mers.

Deocamdata, receptia se limiteaza la regiunea Budapestei si la canalele gratuite Duna TV si Duna II Autonomia, Nokia N96 fiind terminalul preferat pentru vizionarea lor. Serviciul s-a aflat in faza de teste inca din 2006, iar lansarea o urmeaza pe cea a lui DTT (Digital Terrestrial Televizion), ce a avut loc cu cateva saptamani in urma.

Antenna Hungaria a anuntat ca doreste sa ofere publicului pana la 20 de canale TV pe telefonul mobil, unele dintre ele contra cost. Ne intrebam cand vor sosi servicii de acest gen si in Romania, deoarece daca in tara vecina se poate, probabil ca dispunem si noi de infrastructura necesara, iar publicul avid de TV cu siguranta exista.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×