Succesorul lui Nokia 9 Pureview are debutul amânat pentru anul viitor și ar putea sosi cu CPU Snapdragon 865

661 ori
<b>Succesorul lui Nokia 9 Pureview are debutul amânat pentru anul viitor și ar putea sosi cu CPU Snapdragon 865</b>În ciuda interesului mare pe care l-a creat printre utilizatori înainte de lansare, Nokia 9 Pureview s-a dovedit a fi un eșec în materie de fotografiere chiar și cu ineditul său setup de senzori din spate. Se vorbea despre o

În ciuda interesului mare pe care l-a creat printre utilizatori înainte de lansare, Nokia 9 Pureview s-a dovedit a fi un eșec în materie de fotografiere chiar și cu ineditul său setup de senzori din spate. Se vorbea despre o variantă upgrade chiar de dinaintea debutului său și mai nou apăreau zvonuri potrivit cărora succesorul se va numi Nokia 8.2 și va fi prezentat chiar înainte de finalul acestui an.

Acum lucrurile se schimbă pentru că un nou raport sosit online scoate la iveală că acest model succesor nu va sosi până în aprilie anul viitor. Nu avem alte detalii despre această decizie a amânării debutului, dar cumva revine în scenă denumirea Nokia 9.1 Pureview. Cel mai probabil finlandezii vor să facă lucrurile ca la carte de această dată și să nu mai existe limitări la nivel de procesor precum se întâmpla cu varianta de bază.

Ne putem aștepta la integrarea lui Snapdragon 865 pe noua variantă și desigur la un upgrade pentru camerele foto din spate. Posibil ca și design-ul să sufere modificări, spre o abordare mai edge-to-edge și fără muchii atât de mari ale panoului frontal. Nu ne rămâne decât să așteptăm acum și să vedem ce leak-uri/zvonuri mai sosesc online în perioada următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×