Succesorul lui Nokia 9 Pureview se va numi Nokia 8.2; Vine cu 5G și procesor Snapdragon 855

2.325 ori
<b>Succesorul lui Nokia 9 Pureview se va numi Nokia 8.2; Vine cu 5G și procesor Snapdragon 855</b>Încă de dinaintea prezentării lui Nokia 9 Pureview știam despre planul finlandezilor de la HMD Global de a lansa în vară o variantă upgrade a acestui camera-phone, detaliu care astăzi se confirmă într-un fel sau altul

Încă de dinaintea prezentării lui Nokia 9 Pureview știam despre planul finlandezilor de la HMD Global de a lansa în vară o variantă upgrade a acestui camera-phone, detaliu care astăzi se confirmă într-un fel sau altul. Pe seama unui raport sosit în China aflăm că succesorul lui Nokia 9 Pureview s-ar numi Nokia 8.2 și că debutul acestuia este programat pentru finalul trimestrului 3 din 2019.

Telefonul va beneficia de un upgrade la nivel hardware, astfel că în locul unui procesor Snadpragon 845 vom beneficia de soluția actuală Snadpragon 855. Pe deasupra se va oferi și un modem 5G la bord și nu ar fi exclus să vedem și configurații cu mai multă cantitate de RAM și poate chiar stocare UFS 3.0.

De asemenea HMD Global ar lucra și la un model upper mid-range cu 5G la bord, telefon ce adoptă un cipset Snapdragon 7XX. Revenind la succesorul lui Nokia 9 Pureview, ar fi cazul ca finlandezii să rezolve și setup-ul de camere foto care după cum ați aflat din recenzia noastră nu a oferit rezultate pe măsura așteptărilor. Cele 5 camere foto sunt foarte slabe, mai slabe decât cele ale rivalilor din acest an..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×